Flyttstädning – Städtjänst i Malmö och hela Skåne

Flyttstädning

Flyttstädning med fokus på Hög kvalitet, Goda relationer och Nytänkande

Få pålitliga och prisvärda städtjänster för din anläggning med en garanterad 100% nöjdhet!

Behöver du hjälp med flyttstädning? Vi på VSB Service hjälper dig. En flyttstädning är speciell eftersom den betyder mycket både för dig som flyttar ut och den som flyttar in. Är städningen bra utförd lämnar den en positiv bild av dig som lämnar bostaden samtidigt som den som flyttar in får en ren och fräsch start i sitt nya boende.

En flyttstädning omfattar städning av armaturer, dörrar, dammsugning, element, eluttag, fönsterbrädor, fönsterputs, garderober, golvvård, ledningar och rör, lådor, persienner, skåp, strömbrytare, tak, taklister, trösklar, väggar och ventiler.
I badrummet rengör vi alla väggar, allt kakel samt alla fogar. Vi flyttar badkar och rengör bakom samt under badkaret och rengör och rensar golvbrunn. Vi rengör handfat och badrumsskåp samt toalett. Även speglar och eventuell duschkabin gör vi rent.
Innan flyttstädningen frostar du som kund av frysen. Sedan kommer vi in och flyttstädar. I köket innebär flyttstädning att vi rengör alla torrskåp, in- och utvändigt. Vi gör rent den avfrostade frysen. Vi flyttar ut och rengör både kylskåp och frys, in-och utvändigt samt bakom. På samma sätt gör vi rent spis, ugn och mikro. Vi rengör spisfläkten och kan vid behov byta till nytt filter. I övrigt gör vi rent diskbänk, diskho, skärbräda, socklar, lampor och golv.

Det här ingår i Flyttstädning

Det är viktigt att alla rum är städade och fina för den inflyttande och under en flyttstädning gör vi följande:

 • Rengöring av golv
 • Rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor, element
 • Rengöring av garderober, in- och utvändigt (om de är tömda)
 • Fönsterputs

Köket är inte sällan det absolut jobbigaste att städa på egen hand varför bara det rummet ibland kan motivera att man tar hjälp med flyttstädning. Vi hjälper dig med:

 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under
 • (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas)
 • Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, även ugnsplåtar
 • Rengöring av diskmaskin in- och utvändigt
 • Av- och urtorkning av skåp, lådor och bänkar (inuti om de är tömda, gäller även besticklådan)
 • Avtorkning av köksfläkt samt ventiler (ej inuti)
 • Avtorkning av belysning

Notera dock att städning bakom och under vitvaror endast sker om du som kund själv dragit fram dessa och efter städningen återställer dem.

Utöver köket brukar badrum och toaletter vara det som bjuder mest problem när man ska städa på egen hand som lekman. Vi hjälper dig dock gärna och ser till att följande görs till belåtenhet:

 • Rengöring av all sanitet, även under badkaret (fronten nedmonteras och återställes av kund)
 • Rengöring av kakelväggar
 • Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs in- och utvändigt
 • Golvbrunnar och ventiler rengörs utvändigt
 • Förvaringsutrymmen rengörs
 • Avtorkning av belysning

Som med kökets vitvaror behöver du själv dra ut eventuella tvättmaskiner och torktumlare om vi ska kunna städa under och bakom dessa.

Du kan självklart komplettera din bokning av flyttstädning genom att även boka städning av biytor som balkong, förråd, tvättstuga eller garage. Fönsterputs ingår i tjänsten om det går att komma åt med en enkel stege. Vid bokning av flyttstäd, berätta så mycket du kan om vilka eventuella biytor som finns och ska städas så kommer vi att kunna återkomma med svar och eventuella priser för kompletterande bokningar för dessa.

Städning bakom kyl, frys, spis, tvättmaskin och torktumlare utförs endast om vitvaran dras fram av kund och efter städning återställes av kund.

 • Städning av målade ytor (väggar, tak etc.) med risk för att nyansskillnader kan uppstå och/eller att färgen släpper.

Boka Flyttstädning

Så här enkelt bokar du din Flyttstädning på bara ett par minuter!

Berätta om ditt hem

Ange hur stor din bostad är och välj vilken dag du önskar städhjälp.

Välj en tid som passar dig.

Din städare kommer vid den tidpunkt du har valt. Kanske behöver du få det städat varannan vecka? Är det en engångsstädning eller önskas ett abonnemang? Du väljer själv hur ofta och med vilken frekvens du vill att vi städar ditt hem.

Ni Njuter

Istället för att städa finns det så mycket annat du kan göra.

VARFÖR VÄLJA OSS

100% Nöjd Kund Garanti

Om du som kund mot förmodan inte skulle vara nöjd med den utförda Flyttstädning ser vi självklart till att rätta till det. Kontakta oss skyndsamt så ska vi genast hjälpa till! Vår kundservice är öppen 5 dagar i veckan!