Skip links

Flyttstäd

Vi på VSB Service utför din flyttstädning i Malmö och dess område, oavsett var du befinner dig och vilka bostäder du ska flytta mellan. Ett flyttstäd är långt mer krävande än en vanlig storstädning men vi har lång erfarenhet av just detta och tar gärna på oss ansvaret – från start till mål.

VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv

Tryggt & Säkert

Kvalitetsrutiner för nykelhantering, larmkoder etc. Självklart med full ansvarsförsäkring..

Exklusiv

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Fast personal

Samma erfarna städare som kommer varje gång. För oss är det självklart att alla medarbetare skall ges rätt förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet.

Nöjd kund garanti

Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt.

Flyttstädning

Vad krävs inför flyttstädningen?

För att vi ska kunna utföra en så effektivt som möjligt flyttstäd är det viktigt att vi har goda förutsättningar. Det är bra om du kan se till att det inte finns lösa föremål eller andra kvarlämnade prylar som kan vara i vägen när vi genomför städningen.

Under en flyttstäd flyttar vi aldrig fram tunga hushållsmaskiner då det finns risk för skador på känsliga golv eller väggar. Vi rekommenderar istället att ni själva flyttar fram de maskiner som ni vill ha det städat bakom.

VSB Service Flyttstäd
VSB Service Hemstädning
Flyttstädning

Mer om Flyttstädning

Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

Rutavdraget drar vi av direkt vid fakturering, vilket innebär att du bara betalar halva arbetskostnaden för städningen vid flytten. Om din arbetsgivare betalar din flyttstädning, beskattas den istället som löneförmån för dig.

Vid flyttstädning är det många moment att komma ihåg. Anlita en seriös städfirma för att vara trygg med att köpare/värd kommer godkänna städningen.

VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Kontorsstädning
VSB Service Flyttstädning
VSB Service Visningsstädning
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv

10+

År av erfarenhet

Vi utsätter oss för att vara "Din livslinje till en bättre miljö".

92%

Positiv feedback

Vi fokuserar och prioriterar kundens behov först.

964

Projekt slutförda

Vi fokuserar och garanterar säkerheten bland alla.

Dina Städtjänster
När du vill ha tid för annat

Nej, vi har ingen bindningstid. Vi tycker inte att man ska behöva binda sig som kund, utan vi litar på att vi behåller dig som kund om vi gör dig nöjd istället. Av- och ombokningar kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfällens start. Därefter fakturerar vi 25% av kostnaden före RUT-avdrag.

För oss är det en självklarhet att vara bundna till kollektivavtal och vi hoppas att branschen kan följa vårt exempel.

Vi skickar samlade månadsfakturor i månadsskiftet efter utförd städning. Betalning kan göras genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. 

Flyttstädning kan du boka in genom att gå in på offert och fylla i offert formuläret. Vi kontaktar dig sedan via mejl med svar på offertförfrågan. Du kan även ringa oss på vårt mobilnummer+4673 871 41 53 eller skicka ett mejl till snezana.kostova@hotmail.se

När vi har hämtat dina nycklar får du en digital nyckelkvittens, dina nycklar loggförs i vårt system, märks med nyckelbricka och förvaras sedan säkert av oss.

Nej, vi sköter allt administrativt för RUT-avdraget då vi bokar in din flyttstädning.  Du får ett brev från Skatteverket att vi ansökt om RUT-avdrag på er. Läs mer om RUT-avdrag här.

VSB Service AB har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som orsakas av vår personal under flyttstädningen.

Ingen bindningstid. Avbokning kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfället. Därefter faktureras 25% före RUT-avdrag oavsett anledning. Eventuella synpunkter på kvalitet eller städutförande meddelas oss tillsammans med bilder och beskrivning via mail till snezana.kostova@hotmail.se. Kvalitetsgarantin gäller i 24 timmar från städtillfällets slut. Fönsterputsning ingår ej. Städning av balkong ingår ej. Av arbetsmiljöskäl städar vi enbart upp till 190 cm höjd. Faktura skickas vid månadsskiftet. Den kan betalas genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. Betaltid 10 dagar. 

Vi älskar jobbet du hatar. Skicka Intresseanmälan.

Info

snezana.kostova@hotmail.se

Konsultation

+4673 871 41 53

🍪   Vi använder cookies för att ge bästa möjliga webbupplevelse. Mer!
Dra