Skip links
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv

Fönsterputs i Malmö

Boka fönsterputsning i Malmö som gör skillnad. Få saker gör nämligen så mycket för hur en bostad uppfattas som rena fönster.

VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Fönsterputs i malmö

VSB Service AB

Erfarna fönsterputsare med rätt verktyg

Behöver ni hjälp med fönsterputsning? Då har ni hittat helt rätt! Vi är en städfirma som erbjuder all form av städning, inklusive fönsterputsning för både privatpersoner och företag. Vårt team av lokalvårdare är också erfarna fönsterputsare som gör era fönster skinande rena. Ibland kan det vara så att man önskar hjälp i samband med en flytt eller om ni är i tagen med en storstädning och behöver assistans.

Det kan också vara att ni har fönster som är högt upp eller svåra att putsa själva och då kan en liten extra kostnad för fönsterputsning av skickliga fönsterputsare vara väl värt. Vi har särskilt anpassade och ergonomiska redskap samt bra rengöringsmedel för bästa resultat. Det är också gynnsamt att ha en yrkesmässig teknik och kunskap som gör att det blir en fönsterputsning utan fläckar och ränder.

Så fungerar vår Fönsterputs

Våra erfarna och professionella medarbetare putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. När vi putsar dina fönster gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset.

Så fungerar det

Ange hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det här är viktigt för at vi ska kunna ge dig ett korrekt pris, eftersom fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.
Därefter väljer du en tid som passar. Du anger om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.
Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.
För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.
Ange om du vill ha fönsterkarmarna tvättade också så fixar vi det mot en tilläggskostnad.

VSB Service Fönsterputs i malmö (3)

VSB Service AB

VSB Service Fönsterputs i malmö (3)

VSB Service AB

Varför anlita oss?

Vi lämnar alltid en ” nöjdkund garanti”.
Våra Malmö’s jobbgaranti är om kunden är inte nöjd gör vi om jobbet utan kostnad.
Vi arbetar med att alltid få kundens förtroende genom att erbjuda erfarna anställda.
Vi har hög moral och lojalitet till dig som kund.
Vi lägger vikt på miljön i Malmö, hur våra fönsterputsningar utförs samt att alla i slutändan är mer än nöjda
Vi avser att konstant fokusera på hur vi på bästa sätt kan förbättra vår servicegällande fönsterputsning Malmö
vi erbjuder fönsterputsning i andra städer också

Offert och kostnad för fönsterputsning

Om ni har några frågor om oss eller hur vi kan hjälpa er på bästa sätt så är ni välkomna att kontakta oss redan idag. Är det en offert och pris för fönsterputsning ni önskar så är det bästa för både er och oss att ni ger så mycket information som möjligt gällande ert behov av hjälp. Då kan vi lättare veta vilka resurser uppdraget kräver av oss och den offert för fönsterputsning ni får, blir mer korrekt. Vi är måna om att kommunikationen till våra kunder ska vara så snabb och tydlig som möjligt, det är en av faktorerna som bygger trygga relationer.

VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Kontorsstädning
VSB Service Flyttstädning
VSB Service Visningsstädning
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv

10+

År av erfarenhet

Vi utsätter oss för att vara "Din livslinje till en bättre miljö".

92%

Positiv feedback

Vi fokuserar och prioriterar kundens behov först.

964

Projekt slutförda

Vi fokuserar och garanterar säkerheten bland alla.

Vi älskar jobbet du hatar. Skicka Intresseanmälan.

🍪   Vi använder cookies för att ge bästa möjliga webbupplevelse. Mer!
Dra