Fönsterputsning – Städtjänst i Malmö och hela Skåne

Fönsterputsning

Fönsterputsning med fokus på Hög kvalitet, Goda relationer och Nytänkande

Få pålitliga och prisvärda städtjänster för din anläggning med en garanterad 100% nöjdhet!

Något av allra viktigaste för att skapa en härlig känsla i hemmet, är rena fönster. Inget fönsterputsjobb är för stort eller för litet för oss. Vi har goda erfarenheter från både stora företag och mindre hem. Vi putsar inte bara era fönster, utan vi lämnar rent och snyggt efter oss runt de ytor vi arbetat på. Kombinera gärna fönsterputsningen med våra andra tjänster.

Vanliga frågor & svar vid fönsterputs

Kom ihåg att

Ny kund: Lämna in nycklar till oss innan eller var på plats och öppna.

Befintlig hemstädningskund: Är du en befintliga hemstädningskund behöver du vara hemma och släppa in våra fönsterputsare, då det är ett fönsterputsteam och inte din ordinarie hemstädare som utför fönsterputsningen.

Se till att de fönster som ska putsas är lättåtkomliga och att det exempelvis inte står möbler i vägen. Då blir det svårt att komma åt och sålunda svårare att göra en bra fönsterputs som vi kan vara stolta över.

Vår personal har tyvärr inte möjlighet att putsa fönster högre än 4,5 meter. Höjd upp till 4,5 meter och däremot inga problem att putsa, då vi putsar med skaft.

Vi tar självklart med oss allt vi behöver för att utföra en riktigt bra fönsterputs hos dig. Saker som städmedel, skrapor, stegar eller hinkar är ingenting du behöver bekymra dig över, utan det fixar givetvis vi. Våra städmedel är för övrigt Svanenmärkta och du kan med fördel läsa mer om det miljöansvar vi tar på sidan om detta

Givetvis fixar vi det. Du kan självklart och utan problem lägga till tid för rengöring av exempelvis balkongglas. Skriv så utförligt du vill och kan vid tidsbokningen om vad du vill ha hjälp med och vid minsta tveksamheter – kontakta och fråga oss gärna. Vi hjälper gärna dig att boka de tjänster och den service som du vill ha och behöver.

Boka Fönsterputsning

Så här enkelt bokar du din Fönsteputs på bara ett par minuter!

Berätta om ditt hem

Ange hur stor din bostad är och välj vilken dag du önskar städhjälp.

Välj en tid som passar dig.

Din städare kommer vid den tidpunkt du har valt. Kanske behöver du få det städat varannan vecka? Är det en engångsstädning eller önskas ett abonnemang? Du väljer själv hur ofta och med vilken frekvens du vill att vi städar ditt hem.

Ni Njuter

Istället för att städa finns det så mycket annat du kan göra.

VARFÖR VÄLJA OSS

100% Nöjd Kund Garanti

Om du som kund mot förmodan inte skulle vara nöjd med den utförda Fönsterputs ser vi självklart till att rätta till det. Kontakta oss skyndsamt så ska vi genast hjälpa till! Vår kundservice är öppen 5 dagar i veckan!