Kontorsstädning – Städtjänst i Malmö och hela Skåne

Kontorsstädning

Kontorsstädning med fokus på Hög kvalitet, Goda relationer och Nytänkande

Få pålitliga och prisvärda städtjänster för din anläggning med en garanterad 100% nöjdhet!

Ett städat kontor gör både arbetsplatsen trevligare, arbetsmiljön bättre och skapar ett bättre intryck när ni tar emot kunder, gäster eller leverantörer till ert företag.

När du bokar kontorsstädning på VSB Service inleder vi ofta uppdraget med ett kostnadsfritt möte för att gå igenom lokalerna och för att tillsammans komma överens om hur ofta ni vill ha städat samt vad ni vill ska ingå i uppdraget.

Vi utför kontorsstädning för många företag i dag och det som normalt ingår i städpasset är att vi dammsuger, skurar golv, torkar bord och datorer med mera, tömmer papperskorgar, gör rent i kök – inklusive diskar, rengör toaletter och eventuell dusch.

För att få ett riktigt prydligt kontor erbjuder vi även storstädning för företag. Då städar vi även utrymmen som inte ingår i en normal kontorsstädning.

Kontorsstädning

Få pålitliga och prisvärda städtjänster för din anläggning med en garanterad 100% nöjdhet!

Städning av kontorskök, toaletter, skrivbord och gemensamma ytor? Alla kunder har olika behov av kontorsstädning och vi anpassar oss alltid efter de önskemål behov hos just ditt företag. Oavsett om du har en liten eller stor firma eller vilka tider som passar dig utför vi alltid ett noggrant och miljömässigt hållbart arbete.

Boka Kontorsstädning

Så här enkelt bokar du din Kontorsstädning på bara ett par minuter!

Berätta om ditt hem

Ange hur stor din bostad är och välj vilken dag du önskar städhjälp.

Välj en tid som passar dig.

Din städare kommer vid den tidpunkt du har valt. Kanske behöver du få det städat varannan vecka? Är det en engångsstädning eller önskas ett abonnemang? Du väljer själv hur ofta och med vilken frekvens du vill att vi städar ditt hem.

Ni Njuter

Istället för att städa finns det så mycket annat du kan göra.

VARFÖR VÄLJA OSS

100% Nöjd Kund Garanti

Om du som kund mot förmodan inte skulle vara nöjd med den utförda Kontorsstädning ser vi självklart till att rätta till det. Kontakta oss skyndsamt så ska vi genast hjälpa till! Vår kundservice är öppen 5 dagar i veckan!