Om Städföretag

Kort om oss

En högkvalitativ städtjänst inomhus och utomhus.

VSB SERVICE AB är ett företag inom städtjänst du vänder dig till om du behöver städningar av olika slag. Vi vänder sig till företag samt privatpersoner och med utrustning och kompetens utför vi alla städ på kort tid. Vi är lätttillgängliga,noggranna och flexibla, städar alltid med hög kvalite .

Både service och kvalitet är två viktiga faktorer som vi värnar om så att du som kund känner dig trygg att anlita oss och blir lika nöjd med resultatet varje gång.

Varje kund har sina egna önskningar och behov, därför har vi alltid ett första möte där vi med ett öppet sinne lyssnar på kunden och kommer överens om hur vi kan hjälpa till. Vi kommer överens om vilket datum tjänsten skall starta, hur ofta du vill ha städat och vilka tjänster, arbetsredskap och rengöringsmedel som behövs i ditt hem.

Vår Historia

Så varför ska du välja VSB Service AB som leverantör?

Miljö och Kvalitet

Som städfirma har vi ett speciellt ansvar eftersom vårt arbete har ett direkt inverkan på både människor och miljön. Vi tycker att det bästa sättet att slippa problem med farliga ämnen är att aldrig släppa in dem i verksamheten. Därför använder vi oss endast av miljövänliga produkter. Detta har vi har även som krav när vi anlitar leverantörer. Vi har alltid full kontroll på att vår material och städutrustning följer alla aktuella branchkrav och regler. För oss är det en självklarhet att miljöarbetet även ligger i fokus hos hos våra kunder.

Vilket städtjänst är du intresserad av?

Boka din tjänst snabbt och enkelt innom 60 Sekunder!

BOKA NU