Skip links

Om VSB Service AB

Vi finns för dig som privatperson när du t ex behöver hjälp med hemstädning, flyttstädning, vår-och höststädning eller städning inför en visning.

VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Tjänster
VSB Service Storstädning
Kortfattad historia

Sedan 2010 startade vi städservice

Företagets början

Med start 2010 och många års erfarenhet talar det ett och annat om vår framgång och tillväxt som företag. År 2021 registrerade vi oss som ett aktiebolag. Vårt huvudkontor ligger idag i Arlöv, med personal tillgänglig i Malmö och Lund samt över hela Skåne.

Konkurrenskraftig

Vi har medium kapacitet, resurser och anpassad personlig service som är noggrann med att uppfylla de önskemål våra kunder begär och effektivt hålla oss inom tidsramen för utfört arbete. När du anlitar oss, får du en personlig tjänst, exklusiv för dig.

Branscherfarenheter

Kort om servicehistorik

För företagare har vi alla typer av servicetjänster som företaget kan behöva för att hålla ordning i företagets lokaler. De är allt från vaktmästartjänster, lokalvård, golvvård, fönsterputs eller om företaget ska flytta tar vi ansvaret för städning av den nya och gamla lokalen.

13+
Totala topptjänster
92%
Positiv feedback
10+
År av erfarenhet
964
Projekt slutförda

Varför anlita VSB Service. Vi är en städfirma i Malmö och din helhetsleverantör av städtjänster. Vi erbjuder all form av städning, allt från fönsterputsning, flyttstädning, hemstädning till kontors och byggstädning. Vårt mål är att kunna tillgodose alla typer av företag och privatpersoners behov, oberoende av vilken omfattning av städhjälp som sökes. För att göra det enkelt för dig som kund så erbjuder vi både löpande städabonnemang så som regelbunden hemstädning och städning för enskilda tillfällen så som flyttstädning.

Oss

Andra

Känn er säkra med oss

De bästa
Villkoren

Personlight
Startmöte

Städmedel
Ingår

Nöjd
kund-garanti

Erfaren
personal

Punktligt
städare

Branscherfarenheter

Kort om tjänsthistorik

Vi har en särskild erfarenhet från att leverera våra tjänster till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Tyngdpunkten ligger på att hålla snyggt och rent i trapphus, källare, tvättstugor och andra gemensamma ytor, men vi har även tjänster för utomhusmiljön så som krattning och städning av gångar och andra utomhusmiljöer samt snöröjning av vägar och tak.

Vi börjar som ovan med ett hembesök hos dig för att prata om vilken hjälp du vill ha. Detta hembesök är givetvis kostnadsfritt och utan krav på att teckna avtal med oss.

När vi startar upp hos dig får du ett städkitt med lite städutrustning. Våra städmedel är märkta med Bra miljöval och fylls på när de tar slut. Om du vill att vi använder era egna medel är det bra om dem har märkningar som Bra miljöval eller annan likställd klassificering.

Vi inleder alltid din regelbundna hemstädning med en grundlig storstädning. För att hålla bästa kvalitén på städningen önskar vi att det sker en storstädning på våren och en på hösten.

Vårt mål är att vara företagens första val inom Facility servicetjänster och gör detta genom att sträva efter att vara en av de bästa servicepartnerna på marknaden. Efter mångårig erfarenhet har vi förskaffat oss god kännedom och kompetens om de krav och förväntningar som ställs från våra kunder.

Personlig kontakt är en byggsten i ett långvarigt samarbete och därför får alla våra kunder en personlig kontaktperson.

Nöjda kunder stannar kvar och har inget behov av att fundera på om gräset är grönare på andra sidan. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av serviceföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder en nöjd kundgaranti.

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal då vi ser att det är en given förutsättning för att skapa trygghet för er som kund och för oss att få engagerade och nöjda medarbetare.

Vi älskar jobbet du hatar. Skicka Intresseanmälan.

🍪   Vi använder cookies för att ge bästa möjliga webbupplevelse. Mer!
Dra