Tjänster

VSB Service AB finns till för dig. Vi anpassar och skräddarsyr våra städtjänster efter varje unik arbetsplats och miljö.

Du kan få hushållsavdrag i beskattningen för städning som görs i hemmet. Förutom för regelbunden städning gäller hushållsavdraget också för bland annat fönstertvätt och strykning av skjortor. Av oss får du automatiskt en årlig sammanställning av de utförda tjänsterna, utan extra kostnad. Då du väljer en pålitlig tjänsteleverantör försäkrar du dig om din rätt till hushållsavdrag.

För oss är alla kunder unika och vi tar hänsyn till att alla arbetsplatser och miljöer är olika. Därför genomför vi alltid en grundlig genomgång och analys av dina behov innan vi tar oss an uppdraget. Vi vill veta vad just du vill uppnå med din arbetsplats eller miljö. Vi fokuserar på dina behov och skräddarsyr våra städtjänster för att uppnå högsta kvalitet.

Hemstädning

Hos VSB Service kan du beställa kontinuerlig hemstädning, en gång i veckan eller en gång varannan vecka.

Läs Mer »

Kontorsstädning

Ett städat kontor gör både arbetsplatsen trevligare, arbetsmiljön bättre och skapar ett bättre intryck

Läs Mer »

Fönsterputsning

Något av allra viktigaste för att skapa en härlig känsla i hemmet, är rena fönster. Inget fönsterputsjobb är för stort eller för litet för oss.

Läs Mer »

Flyttstädning

Vi på VSB Service hjälper dig. En flyttstädning är speciell eftersom den betyder mycket både för dig som flyttar ut och den som flyttar in.

Läs Mer »

Storstädning

En Storstädning hos oss innebär en rejäl genomgång av hela hemmet från ”golv till tak”. Tanken med en Storstädning är att få ett helt rent och välstädat hem!

Läs Mer »

Trägårdsarbete

Vi erbjuder året-runt-skötsel, anpassad till just dina behov! Vi specialiserar oss på skötsel, underhåll och anläggning av grönytor.

Läs Mer »

Visningsstäd

Det första intrycket av din bostad gör mycket när du ska sälja den. Med vår professionella städning inför visningen lämnar vi din bostad i ett superskick.

Läs Mer »

Semesterservice

Med semesterservice garanterar du att ditt hem ses efter under din semester. Vi ser till så att dina växter överlever, din katt får mat.

Läs Mer »

Hur vi arbetar

Få pålitliga och prisvärda städtjänster för din anläggning med en garanterad 100% nöjdhet!

Boka Online

Du kan också fylla i vårt förfrågningsformulär och vi ringer dig tillbaka… Kontakt

Vi Städar

Vi är beredda att se dig som vår kund och försöker alltid överträffa dina förväntningar.

Ni Njuter

Istället för att städa finns det så mycket annat du kan göra.

Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Låt proffs ta hand om städningen så att du hinner med allt annat. Vi kommer tillsammans med dig överens om vad som ska göras och hur du vill ha det gjort och anpassar sedan vår städning efter dina önskemål.

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.