Skip links

Trädgårdshjälp

Gräsklippning, räfsning, häckbeskärning och ogräsbekämpning. Lej ut det tråkiga trädgårdsarbetet till oss och gör det roliga själv.

VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv

Tryggt & Säkert

Kvalitetsrutiner för nykelhantering, larmkoder etc. Självklart med full ansvarsförsäkring..

Exklusiv

Personligt startmöte

Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort.

Fast personal

Samma erfarna städare som kommer varje gång. För oss är det självklart att alla medarbetare skall ges rätt förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet.

Nöjd kund garanti

Är ni missnöjda med utfört arbete vill vi självklart åtgärda detta omgående och kostnadsfritt.

Trädgårdshjälp

Trädgårdshjälp med kvalité

Låt VSB Service sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar.

Självklart så får du rutavdrag på de tjänster som är berättigade till skattereduktion. Detta dras av direkt på fakturan.

VSB Service Trägårdshjälp
VSB Service Trägårdshjälp
Trädgårdshjälp

Trädgårdshjälp

För er som även vill göra det fint och behagligt i trädgården utan att slita ut er så finns nu möjligheten till både enstaka trädgårdsfix till ett rullande abonnemang med lättare trädgårdsskötsel.

Kanske ni redan har hemstäd eller fönsterputs genom VSB Service då är det enkelt att koppla på ytterligare en tjänst. Samma kontaktyta och allt på en och samma faktura.

 

 
SNI 81300

Många är vi som njuter av trädgårdsarbete och finner en ro i att påta i trädgården. Lika många är vi nog som känner att tiden inte räcker till och att vi helt enkelt inte hinner ta hand om trädgården som vi borde. Det finns företag som erbjuder skötsel av grönytor. De tar hand om gräsklippning och borttagande av ogräs. De klipper, rensar, vattnar och krattar för att få din grönytor att må riktigt bra. Skötsel av grönytor kan även innebära att man ansar, beskär buskar och tar bort sly. Det finns företag som du inte bara kan anlita för skötsel av grönytor med också för renhållning, dränering och vinterväghållning.

 

SNI 81300

Det är kanske viktigare än man tror att sköta om sina grönytor. Gräsklippning är faktiskt bra för gräset och tillväxten gynnas när man klipper gräsmattan. Träd behöver även vattnas, gödslas och beskäras med jämna mellanrum. Har du rosor i dina rabatter kräver de extra mycket skötsel och näring i form av gödsel. En välskött gräsmatta och en välskött trädgård är bra för hela ditt välbefinnande. Värdet på fastigheterna ökar när utomhusmiljöerna är välskötta. Nedskräpning och klotter tenderar även att minska.

 

SNI 81300

Det finns många företag som erbjuder skötsel av grönytor. De kan även hjälpa till med underhåll och anläggning av grönytor. Du kan även själv ta hand om din trädgård och dina grönytor eller varför inte ta hjälp av en robotklippare? Du ska alltid välja en robotklippare med ett effektivt knivsystem så att resultatet blir riktigt bra. Ofta är det faktiskt mycket billigare att använda en robotklippare jämfört med andra motordrivna fordon. Har du den tid som krävs kan du även ta hand om dina grönytor på egen hand. Om du tar någon timme lite då och då så kommer du snabbt att se resultat i din trädgård.

 

SNI 81300

När man jobbar med skötsel av grönytor måste man ta hänsyn till flera olika saker. Man måste utgå från hur fastigheterna som ligger i närheten av grönytorna är utformade och vilka som bor där. Fastigheterna får till exempel inte påverkas av växtligheten. Om man anlägger rabatter i direkt anslutning till husfasaderna så kan fuktskador uppstå. Man bör heller inte ha stora träd för nära husen för då tenderar löv och grenar att ramla ner på taken och i stuprännor. Även trädets rötter kan skada de ledningar som finns i marken.

VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv
VSB Service Kontorsstädning
VSB Service Flyttstädning
VSB Service Visningsstädning
VSB Service Städ Service i Skåne, Städtjänster i Malmö och Arlöv

10+

År av erfarenhet

Vi utsätter oss för att vara "Din livslinje till en bättre miljö".

92%

Positiv feedback

Vi fokuserar och prioriterar kundens behov först.

964

Projekt slutförda

Vi fokuserar och garanterar säkerheten bland alla.

Dina Städtjänster
När du vill ha tid för annat

Nej, vi har ingen bindningstid. Vi tycker inte att man ska behöva binda sig som kund, utan vi litar på att vi behåller dig som kund om vi gör dig nöjd istället. Av- och ombokningar kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfällens start. Därefter fakturerar vi 25% av kostnaden före RUT-avdrag.

För oss är det en självklarhet att vara bundna till kollektivavtal och vi hoppas att branschen kan följa vårt exempel.

Vi skickar samlade månadsfakturor i månadsskiftet efter utförd städning. Betalning kan göras genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. 

Som kund hos oss får du samma städare vid varje städtillfälle. På så vis blir städresultatet bättre och bättre eftersom en städare lär känna bostaden som städas bättre och bättre. Vi städar även på samma veckodagar och tider för att ge god stabilitet. Undantag från detta görs enbart om den ordinarie städaren är sjuk. 

När vi har hämtat dina nycklar får du en digital nyckelkvittens, dina nycklar loggförs i vårt system, märks med nyckelbricka och förvaras sedan säkert av oss.

Det händer extremt sällan att våra kunder är missnöjda eftersom vi har en omfattande utbildning som våra städare måste klara och vi alltid utför en längre startstädning utan extra kostnad.

Om man inte skulle bli helt nöjd kan man skicka förklaring och bilder till oss. Därefter pratar vi med städerskan och återkommer snarast möjligt för att åtgärda det som missades. Självklart utan kostnad. Vårt arbete anses avklarat först när man är 100% nöjd.

Liknande våra tjänster kan vi även anpassa de städprodukter vi använder utifrån dina personliga behov och önskemål.

Vi använder oss exempelvis av desinfekterande medel med eller utan parfym för de som är känsliga mot starka dofter. Grönsåpa är också ett exempel på medel som våra kunder föredrar – då den skyddar golvet och är inte kladdigt.

Vi har även åtagit oss att använda miljövänliga produkter när det är möjligt. I vissa fall är detta inte ett alternativ och då använder vi den bästa lösningen som finns tillgänglig!

Ingen bindningstid. Avbokning kan göras fram till 48 timmar inpå städtillfället. Därefter faktureras 25% före RUT-avdrag oavsett anledning. Eventuella synpunkter på kvalitet eller städutförande meddelas oss tillsammans med bilder och beskrivning via mail till snezana.kostova@hotmail.se. Kvalitetsgarantin gäller i 24 timmar från städtillfällets slut. Fönsterputsning ingår ej. Städning av balkong ingår ej. Av arbetsmiljöskäl städar vi enbart upp till 190 cm höjd. Faktura skickas vid månadsskiftet. Den kan betalas genom girobetalning, e-faktura eller autogiro. Betaltid 10 dagar. 

Vi älskar jobbet du hatar. Skicka Intresseanmälan.

Info

snezana.kostova@hotmail.se

Konsultation

+4673 871 41 53

🍪   Vi använder cookies för att ge bästa möjliga webbupplevelse. Mer!
Dra